ОСНОВНЕ АКАДЕМСКЕ И МАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ
Циљ студијског програма Савремене технологије хране је оспособљавање студената за
пројектовање и реализацију техничких процеса технологије прераде воће и поврћа,
организовање транспорта робе, чување хране, контролу израде производа од воћа и поврћа
и др.
Исход процеса учења је стечено знање које студенту обезбеђује стручност и компетенције
за рад у привредним организацијама, које се баве производњом и прерадом биљних и
анималних производа, саветодавним стручним службама, у институтима који се баве
испитивањем и контролом намирница биљног и анималног порекла.
Дужина трајања основних академскох студија : 4 године, 8 семестра
ЕСПБ бодови : 240
Дужина трајања мастер академскох студија : 1 година, 2 семестра
ЕСПБ бодови : 60
Стечено звање након завршених основних академских студија : Дипломирани инжењер
технологије
Стечено звање након завршених мастер академских студија : Мастер инжењер технологије